Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
donderdag, 15 december 2016 20:58

Buurtkamer sluit gezellige middag af met gezamenlijke maaltijd

Ruim vijf jaar voelde de Buurtkamer zich prima thuis in “de Vuurtoren” aan de Judith van Marlelaan. Omdat de Baalderborg die locatie wilde gebruiken voor dagbesteding, moest een nieuwe locatie worden gezocht. In goed overleg tussen De Stuw en de Baalderborg werd die locatie gevonden op de 2e etage van de Van Dedem Marke. Sinds 24 november is de huiskamer “Tiedverdrief” in gebruik als Buurtkamer. Dit tot tevredenheid van alle betrokkenen. Donderdagmiddag werden door de gasten Kerststukjes gemaakt, werden er spelletjes gespeeld in de gezellige huiskamer. De geslaagde middag werd afgesloten met een gezamenlijke erwtensoepmaaltijd, geserveerd met roggebrood en katenspek. De gasten lieten het zich goed smaken en beloonden hobbykok Hans Heering met een dankbaar applaus. 

De buurtkamer is elke week geopend op woensdag en donderdag van 14.00 tot 16.30 uur. Komt u ook eens een kijkje nemen? U bent van harte welkom.