De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
woensdag, 14 december 2016 15:00

Nog een paar plekken op de eerste rij bij Jan Bloemhof

Ondernemer Jan Bloemhof komt weer naar Lokaal12 voor een opfris cursus. Hij gebruikt zijn heldere Mini-masterclass om samen terug te blikken op het afgelopen jaar. Heb jij je doelen behaald? Wat kan beter en vooral: waarom zijn bepaalde doelen juist niét bereikt? Na een korte pauze gaan we samen aan de slag met ieders persoonlijke doelen voor het komende jaar.
Veel dagelijkse dingen doen wij gewoon, omdat het ze nu eenmaal in ons systeem zitten, of omdat ze aangeleerd zijn. Kunnen we daar van af als ze ons dwarszitten of afremmen? En hoe pakken we dat dan aan? En verder: wat is het geheim van succes? Wil jij op een inspirerende manier terugkijken naar 2016 en je doelen samen met Jan efficiënt uitwerken, zo vlak voor het nieuwe jaar? Schrijf je dan in voor de Masterclass van 15 december. Stuur een mail naar gea@multimedia-shop,nl voor meer informatie en inschrijving.