Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, Markt
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Kalkovens & Gashouder.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
maandag, 12 december 2016 18:30

Winst voor Dedemsvaartse voetballers

SCD '83 speelde zaterdag de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. In Rouveen werd met 1-2 gewonnen door doelpunten van Thomas Snoeijer en Leon Breukelman. Het team van trainer Marcel Smid staat na 13 wedstrijden op plaats drie met 23 punten. Koploper Nieuwleusen heeft 10 punten meer. Ook SV Dedemsvaart won. Op sportpark De Boekweit werd Steenwijk met 3-1 verslagen. De Dedemsvaartse goals werden gemaakt door Reamon Knol en Noah Schuurman. Het 3e Dedemsvaartse doelpunt werd gescoord door een Steenwijk speler. De SV Dedemsvaart staat op plaats vijf met twintig punten uit 12 wedstrijden. De mannen van Arnoud Rouwenhorst kunnen nog een plaats stijgen als donderdag 15 december de inhaalwedstrijd bij Stanfries wordt gewonnen.

Laatst aangepast op vrijdag, 16 december 2016 13:16