Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
donderdag, 08 december 2016 10:38

Nieuws van De Langewieke

Deze week is de nieuwste editie van de nieuwsbrief van Kbs De Langewieke verschenen. In de nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan het bezoek dat Sinterklaas met twee van zijn zwarte pieten aan de school bracht op maandag 5 december jongstleden. Verder vraagt de schoolleiding aandacht voor gezond trakteren. 'Als “Ik lekker fit school” vinden wij goede voeding en veel bewegen belangrijk. Daarbij past het trakteren van veel snoep niet', aldus de nieuwsbrief. Ook wordt in de brief bekend gemaakt dat De Langewieke op 25 februari 2017 mee gaat doen aan de carnavalsoptocht door de straten van Kloetendonk. De afgelopen editie werd de school tweede bij zowel de praalwagens als de loopgroepen. Ook in 2017 gaat de school er weer wat van bakken. Het voornaamste doel blijft echter om vooral veel plezier te maken. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina www.facebook.com/carnavaldelangewieke.

Laatst aangepast op vrijdag, 09 december 2016 11:03