De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
zondag, 04 december 2016 12:59

SCD '83 spits Nick Dekker schiet met scherp tegen Borger

Onder leiding van de uistekende scheidsrechter Huis in ’t Veld uit Elburg heeft SCD’83 thuis een verdiende overwinning behaald op het bezoekende Borger. Uiteindelijk mocht de ploeg uit Drenthe nog tevreden zijn dat het maar 6-0 werd, want SCD '83 was duidelijk een maatje  Nadat Nick Dekker in de 26e minuut de score opende, werd de rust bereikt met een 2-0 voorsprong. Opnieuw was Nick Dekker de doelpuntenmaker. Na rust werd er nog 4x gescoord door achtereenvolgens Nick Dekker (3-0, 4-0 en 5-0) en Tim Dekker (6-0). Nick Dekker bracht zijn seizoenstotaal op 13 goals en kruipt weer richting de top in het topscorerklassement. (Foto:Erik Pouls)