Dedemsvaart, Markt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
zaterdag, 03 december 2016 13:05

Kerstconcert & Kerstzangavond met Christelijk Mannenkoor Asaf

Chr. Mannenkoor Asaf onder leiding van dirigent Peter Bos, houdt vrijdag 16 december D.V. in Kerkelijk Centrum “De Antenne” haar kerstconcert. Het concert begint om 20.00 uur. Op het zeer gevarieerde programma staan ook een aantal nieuwe kerstliederen en wordt door het koor traditionele kerstliederen ten gehore gebracht. Hoogtepunt van dit kerstconcert is het Kerstoratorium “Een nieuw begin” van Johan Bredewoud. Daarnaast is er veel ruimte vrijgemaakt voor samenzang. Aan dit kerstconcert werken verder mee, de Dedemsvaartse sopraan Mariska Schagen, Erica Vogel dwarsfluit, Minne Bosma spreekstem, Jan Willem Docter piano en Sander van den Houten bespeeld het orgel. Kaarten in de voorverkoop à € 8,00 zijn o.a. verkrijgbaar bij Chr. Boekhandel de Welle en bij “De Antenne”. Kaarten zijn ook digitaal te bestellen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op de concertavond kosten de kaarten € 10.00 aan de deur van de kerk.

Zondag 18 december D.V. is weer de traditionele kerstzangavond in “De Antenne”. Aanvang  19.00 uur. Er is een zeer gevarieerd programma samengesteld. Naast koorklanken van het Chr. Mannenkoor Asaf onder leiding van dirigent Peter Bos en Ruth Pos (orgel), wordt er veel samen gezongen onder muzikale begeleiding van de Chr. Muziekvereniging Jubal dat onder leiding staat van dirigent Henk Beens. De toegang is gratis. Voor de bestrijding van de gemaakte kosten zal er een collecte worden gehouden.

Laatst aangepast op zaterdag, 03 december 2016 18:46