Dedemsvaart, Markt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
woensdag, 30 november 2016 11:30

Eindejaarsactie DMC: Leer de ondernemer kennen en maak kans om te winnen!

Donderdag 1 december is de start van de DMC eindejaarsactie “Ken ze allemaal”. De actie loopt tot en met vrijdag 30 december. Vorig jaar werd gewerkt met drie grote prijzen. Dit jaar wil de DMC zoveel mogelijk mensen een kans geven om te winnen. Daarom is gekozen voor een waardebonnen actie.Gedurende de actie krijgt de klant bij besteding van tien euro een 'muntje' met daarop de beeltenis van een deelnemende ondernemer. Vijf muntjes betekent een volle kaart die op diverse plekken in het centrum ingeleverd kan worden. De trekking wordt vrijdagavond 30 december rond 21.30 uur verricht bij De Corner.

Laatst aangepast op donderdag, 01 december 2016 21:46