Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
maandag, 28 november 2016 20:30

Feestelijk opening van De Buurtkamer in Dedemsvaart

Donderdag 24 novembr is de Buurtkamer feestelijk geopend door wethouder René de Vent. De Buurtkamer zat ruim 5 jaar in 'de Vuurtoren' aan de Judith van Marlelaan, maar moest recent op zoek naar een nieuwe locatie omdat de Baalderborg 'de Vuurtoren' wilde gebruiken voor dagbesteding. In goed overleg tussen De Stuw en de Baalderborg is de nieuwe loccatie gevonden, nl. de huiskamer "Tiedverdrief' op de 2e verdieping van de Van Dedem Marke. "Een erg mooie en gezellige ruimte", aldus één van de buurtkamerbezoekers. De Buurtkamer werd verwelkomd met koffie en gebak. Verder werden ze verwend met cadeaus van de dagbesteding Lechajim die nu naar 'de Vuurtoren' is verhuisd. Van de Stuw kreeg de Buurtkamer een tafelbiljart aangeboden en een cadeaubon voor een nader te bepalen bestemming. Wethouder de Vent benadrukte de belangijke functie van de Buurtkamer als ontmoetingspunt en nodigde iedereen uit om er zoveel mogelijk gebruik van te maken. "Om elkaar te ontmoeten en om te ontspannen". 

De Buurtkamer is elke week geopend op woens- en donderdag van 14.00 tot 16.30 uur.