Dedemsvaart, Markt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
maandag, 28 november 2016 13:27

Verlies voor Dedemsvaartse voetbalclubs

SCD '83 en SV Dedemsvaart waren afgelopen weekend weinig succesvol. Beide teams verloren hun wedstrijd. Op papier was de wedstrijd van zaterdag tussen DESZ en SCD '83 een kraker tussen de nummers 2 en 3 van de ranglijst. De nummer twee was het sterkst en stuurde SCD '83 -  na een 1-0 ruststand - met een 4-1 nederlaag terug naar Dedemsvaart. Marc van der Graaf scoorde in de laatste minuut de eretreffer. Zondag verzuimde Dedemsvaart de afstand op Trinitas te vergroten. De gasten uit Friesland toonden wat meer wilskracht om het duel op de Boekweit winnend af te sluiten. Na een kwartier kreeg Dedemsvaart een penalty, een cadeautje van de scheidsrechter. Reamon Knol zette zijn team vanaf de stip op voorsprong, 1-0. Nog voor de rust kwamen de gasten op gelijke hoogte (1-1) en direct na de hervatting werd de 1-2 gescoord. Zonder al te veel moeite kon die voorsprong door Trinitas worden vastgehouden.

Laatst aangepast op maandag, 28 november 2016 13:35