Kalkovens & Gashouder.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
zaterdag, 19 november 2016 11:18

Harry Potter en het vervloekte kind

De Nederlandse vertaling van het eerste boek van Harry Potter verscheen op 20 augustus 1998 in Nederland. En het werd een hype! Zelfs zo’n grote, dat we de deuren van de winkel 's nachts om 12 uur meerdere keren openden. Massaal kwam lezend Dedemsvaart op deze feestelijke boeklancering af. Oh, wat hebben we hier geweldige herinneringen aan. Moniek van het Westende, het theaterbrein, de crew van Theatergroep Venvidi, alsook de Jeugd Theaterschool. 19 november vanaf 8.00uur zijn wij open en starten en wij met de verkoop van de Nederlandstalige Harry Potter en het vervloekte kind. Reserveer jouw eigen exemplaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op zaterdag, 19 november 2016 11:22