Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Tuinen Mien Ruys.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, Markt
vrijdag, 18 november 2016 00:14

De Baron: een thuisbasis voor al uw (verenigings)-activiteiten

Zonder de baron zou er geen Dedemsvaart zijn. En zonder Dedemsvaart zou De Baron er nu niet zijn. De Baron is een vorstelijke plek om bij elkaar te komen. Gezellig, voor een feestje. Serieus, voor een presentatie of vergadering. Of gewoon met vrienden, in het oergezellige Grand Café. 

De Baron

De Baron is van huis uit sfeervol, maar vooral ook praktisch en gebruiksvriendelijk. Het gebouw is dusdanig ingedeeld, dat allerlei functies naadloos in elkaar kunnen overlopen. Er is een Troonzaal voor theatervoorstellingen, concerten en grote presentaties. Er zijn meerdere kleinere zalen voor cursussen, trainingen, vergaderingen, spreekuren en bijeenkomsten. En er is uiteraard het Grand Café: je schuift de sores van alledag subiet aan de kant, zodra je eerste drankje voor je staat (klik op lees meer...)


Samen 
De Baron biedt aan de inwoners van Dedemsvaart graag service en gemak. Zodra u binnen bent, hoeft u de deur niet meer uit voor de dienstverlening van de Bibliotheek, de Publieksdienst van de gemeente, het welzijnswerk van De Stuw, stichting Huurdersbelangen Hardenberg, Buurtzorg en de Politie. Wat zij u aan mogelijkheden bieden, vindt u onder het kopje 'organisaties'.
De Baron wil ook een broedplaats zijn voor initiatieven. Een inspirerende plek voor ondernemende mensen. Voor mensen die eensgezind de schouders willen zetten onder uiteenlopende projecten. In De Baron komt alles samen: ondernemersclubs, stichtingen, vrijetijdsgroepen, verenigingen en tal van andere organisaties. In De Baron komt iederéén samen. Om ideeën op tafel te gooien. En die vervolgens enthousiast ten uitvoer te brengen. Voor elkaar. En met elkaar. Ga ook eens naar www.debarondedemsvaart.nl

Laatst aangepast op vrijdag, 18 november 2016 00:33