Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, Markt
vrijdag, 15 juli 2016 18:43

Oosterom Mode heeft een nieuwe webshop!

Oosterom Mode heeft een nieuwe webshop en dat wordt gevierd. Alles werkt nu een stuk soepeler en de webshop is nu ook geschikter voor mobiel en tablet. Ook heeft Oosterom Mode een onafhankelijk review systeem in de armen gesloten, t.w. KryOh. Het systeem werkt sneller, met als gevolg dat het winkelplezier in de webshop is verbeterd.  De menubalk gaat met de gebruiker mee terwijl hij of zij door de shop scrolt. Zo weet men altijd waar men zich bevindt in de webshop. Het modebedrijf gaat met de nieuwe webshop een frisse doorstart maken en zal ook meer 'content' plaatsen zoals blogartikelen met modetips en trends. Neem snel een kijkje en pak bovenop de sale 10% extra kassakorting. Gebruik daarvoor de code Newshop16 in de winkelwagen. Zie www.oosterommode.nl

Laatst aangepast op zondag, 17 juli 2016 09:50