Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
woensdag, 16 maart 2016 11:11

Cabaretier Omar Ahaddaf in de Gashouder

Zaterdag 19 maart om 20.15 uur staat Omar Ahaddaf met zijn nieuwe voorstelling 'Grenzeloos' in de Dedemsvaartse Gashouder. Omar won de publieksprijs bij het Amsterdams Kleinkunst Festival 2006 en de tweede plaats bij het Knock Out Comedy Festival, maar volgens de krant had hij de winnaar moeten zijjn. In 2012 wist hij zowel de jury- als de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival op zijn naam te zetten.'Grenzeloos' is een persoonlijke voostelling, waarin stand-up comedy, vertelkunst, muziek en theater samenkomen. Over kunnen dromen, grenzeloos uit de box denken, de kunst van het relativeren en het durven kijken vanuit andere perspectieven. Omar zoekt de grenzen op, is gedurfd, maar ook warm, innemend en ontwapenend. Een verteller die iets te melden heeft en dat mixt met flink wat trefzekere grappen. Een bijzonder cabaretvoorstelling vol lachmomenten, maar ook met buitegwoon intrigerende momenten. Een aanrader voor alle cabaretliefhebbers en voor iedereen die grenzeloos durft te dromen. Infromatie en kaart verkoop via www.gashouderdedemsvaart.nl