Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, Markt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
zondag, 13 maart 2016 18:45

Voetbal in het kort

SCD '83 won zaterdag in Wapenveld met 2-4 bij WZC. Na 90 minuten was de stand nog 2-2, maar in blessuretijd sloeg SCD '83 genadeloos toe. De Dedemsvaartse doelpunten werden gescoord door Ramon Hulleman, Thomas Snoeijer, Erik Wencker en Nick Dekker. In Borne bleef VV Avereest steken op 1-1 bij De Blauwwitters. De goal van de tricolores werd gescoord door Richard Seinen. Dedemsvaart won op eigen veld met 4-1 van SVBC en hield de koppositie vast. Kevin Roozendal scoorde twee keer voor de oranjehemden. Dilan van Bree en Danny Kuiper namen de andere Dedemsvaartse goals voor hun rekening. SC Balkbrug blijft rode lantaarndrager in de oostelijke 4e klasse H. Degradatie is onvermijdelijk. ABS won op sportpark de Balk met 1-2. Steven Zwiers scoorde voor Balkbrug.