Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Kalkovens & Gashouder.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, Markt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
zaterdag, 12 maart 2016 11:55

Pasen met het Christelijk Mannenkoor ASAF

Maandag 28 maart D.V. (2e Paasdag) wordt in de Brugkerk aan de Zwolseweg 104 in Balkbrug het inmiddels traditionele Paaszanguur gehouden. Naast het Chr. Mannenkoor Asaf uit Dedemsvaart dat onder leiding staat van dirigent Peter Bos, werken verder mee de trompettist Gerrit Plaggenmarsch, organist Wilco Veldkamp en Minne Bosma (lezing). Voor het thema van dit zanguur is gekozen Van Schepping tot Wederkomst met als nadruk de Pasen. Het koor neemt al zingend de aanwezigen mee door de bijbel van Schepping, Kerstfeest, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en de Wederkomst. In het programma met koorzang en lezing is er veel ruimte voor samenzang. De aanvang van het zanguur is om 9.30 uur. Ter bestrijding van de onkosten is er een collecte.

Laatst aangepast op zaterdag, 12 maart 2016 12:07