Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Kalkovens & Gashouder.
woensdag, 09 maart 2016 13:46

Yarden en Linde Notarissen geven voorlichting

In het uitvaartcentrum aan de Langewijk 148 in Dedemsvaart verzorgen Yarden Uitvaartzorg en Linde Notarissen dinsdag 15 maart een bijeenkomst over alles wat met overlijden en uitvaartzorg te maken heeft. Onderwerpen die tijdens de bijeenkomst aan de orde komen zijn oa. het testament en de afwikkeling; begrafenis of crematie; plechtigheid; nalatenschappen; zorgverklaring/behandelverbod en wat zijn de taken van de executeur. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen. De zaal is op 19.30 uur open waarna de lezing om 20.00 uur begint. De toegang is gratis. Wie de bijeenkomst wil bezoeken, kan zich per telefoon aanmelden (0523-613342) of via  www.lindenotarissen.nl/aanmelden 

Laatst aangepast op woensdag, 09 maart 2016 14:09