Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
dinsdag, 08 maart 2016 13:00

Verhuizing HEMA Dedemsvaart

Eindelijk is het zover! De verhuizing van de Hema van de Marktstraat naar de Markt in Dedemsvaart. Zaterdag 12 maart  om 17.00 uur sluit de Hema de deuren van de winkel in de Marktstraat. Donderdag 17 maart opent de Hema om 08.30 uur op de nieuwe locatie. Vanaf de opening tot en met zaterdag 19 maart kunnen de klanten profiteren van spectaculaire openingsakties. Om gepast afscheid te nemen van het pand aan de Marktstraat en om de verhuizing alvast te vieren, heeft de Hema zaterdag 12 maart een superaanbieding, te weten de bekende heerlijke appeltaart. Voor acht personen en voor slechts € 2,50. 

Laatst aangepast op dinsdag, 08 maart 2016 13:16