Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Kalkovens & Gashouder.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
maandag, 07 maart 2016 10:09

Boyband B-BRAVE 'kleurt' eerste teenage festival of color

'Jij kan mij verleiden.' Deze en andere liedteksten van B-Brave zullen klinken tijdens het eerste Teenage Festival of Color bij recreatieplas het Kotermeerstal in Dedemsvaart op Eerste Pinksterdag, zondag 15 mei. Mede door de komst van de populaire Nederlandse boyband gaat het hard met de kaartverkoop. In verband met de veiligheid worden er een maximaal aantal kaarten verkocht. 'Vol is echt vol,' waarschuwen organisatoren Arsanio Wiet & Tom en Han Rooth. Teenagers die zeker willen zijn van een superfeestje aan recreatieplas Kotermeer, worden geadviseerd om zo snel mogelijk een ticket te bestellen. Dat kan online via www.dedemsvaartnatuurlijk.nl of bij één van de voorverkoopadressen. Toegangskaarten kosten tien euro inclusief twee munten en twee zakjes kleurenpoeder. De organisatie van het Teenage Festival verwacht een gekkenhuis op Eerste pinksterdag, waar naast B-Brave ook GTST-ster Ruud Feltkamp (DJ Rudi Feral), DJ Douwe, DJ Kahera, DJ Jermain en rapper Qwaine op het podium staan. Het Teenage Festival of Color, bestemd voor jongeren van 12 tot 17 jaar, duurt van 12.00 - 18.00 uur en is geheel alcoholvrij.

Foto B-Brave (Sony Music)

Laatst aangepast op maandag, 07 maart 2016 10:35