Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
maandag, 29 februari 2016 09:49

Dedemsvaart Natuurlijk doet mee aan NL Doet

Op 11 en 12 maart is het weer tijd voor NL Doet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Stichting Hollands Talent, de organisatie van het gratis festival Dedemsvaart Natuurlijk, doet mee. Zij zoeken 8 vrijwilligers die tijdens NL Doet de handen uit de willen mouwen steken. Zij gaan 20 stuks grote en kleine bewijzerings- en programmaborden maken voor op het festivalterrein en langs de weg tijdens Dedemsvaart Natuurlijk 2016. Het gaat om te zagen, timmeren en schilderen. Het werk wordt gedaan op zaterdag 12 maart tussen 09.30 en 16.00 uur bij de oude gemeentewerf in Dedemsvaart tegenover sporthal de Citadel.  Heb jij zin om mee te helpen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.