Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, Markt
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Tuinen Mien Ruys.
vrijdag, 26 februari 2016 13:18

Zaterdag 5 maart verkiezing Rozentrio's in de Baron

Zaterdagavond 5 maart wordt bekend wie de nieuwe Rozentrio's gaan vormen. De verkiezing vindt plaats in de theaterzaal van de Baron. Iedereen is van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. Om 19.30 uur wordt begonnen met de verkiezing van het Minitrio. Verwacht wordt dat de namen van het Minitrio 2016 omstreeks 20.45 uur bekend gemaakt kunnen worden. Direct daarna is de verkiezing van het Rozentrio. Omstreeks 22.15 uur zal bekend zijn wie de opvolgsters worden van Miron, Ilona en Amber. De kandidaten krijgen een aantal vragen voorgelegd en moeten enkele opdrachten uitvoeren. Één en ander wordt beoordeeld door het bestuur en een vakjury. Aan de hand van een totaalscore wordt uiteindelijk bepaald welke trio's de gezichten van de 45e editie van de Dedemsvaria gaan worden. Dedemsvaria 2016 wordt gevierd van 1 tot en met 6 augustus. (Foto: Dedemsvaart in Beeld)

Laatst aangepast op vrijdag, 26 februari 2016 13:31