Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
vrijdag, 26 februari 2016 10:54

Ode aan het Nederlandstalige theaterlied in de Gashouder

Zondagmiddag 13 maart  brengt Andermans Veren Live in de Gashouder een ode aan het Nederlandstalige theaterlied. Kick van der Veen, presentator van het radio- en tv programma Andermans Veren, heeft de voorstelling samengesteld en een keuze gemaakt uit het rijke repertoire van Nederlandstalige liederen. Jurrit de bode, Dorien Haan, Bas Marée, Jelle Amersfoort en Johan Hoogeboom vertolken de mooiste liedjes van Acda en de Munnik, Ramses Shaffy, Liesbeth List, Boudewijn de Groot, Herman van Veen, Mike Boddé, Annie MG Schmidt, Brigitte Kaandorp en vele anderen. De zangers en zangeressen nemen hun publiek mee in een sprankelende muzikale achtbaan vol emoties, humor en herkenning. Het theaterconcert begint om 15.00 uur.

'Er is altijd een derde' is het derde programma van het succesvolle muzikale ensemble. Zij ontvingen veel lof van pers en publiek met hun eerdere programma's. Jacques d'Ancona vond het 'een avond van puur genot'. Het beloofd dus een heerlijke muzikale middag te worden. Informatie en kaartverkoop via www.gashouderdedemsvaart.nl (Foto: Govert de Roos)

Laatst aangepast op vrijdag, 26 februari 2016 11:12