Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, Markt
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Tuinen Mien Ruys.
donderdag, 25 februari 2016 11:55

De Corner pakt koppositie

Voor woensdag 24 februari stonden in de BBGA zaalvoetbalcompetitie Avereest twee wedstrijden geprogrammeerd. Één van de twee wedstrijden, t.w. Henk Dekker Mode tegen Eco Textiel Service, werd verplaatst naar 9 maart aanstaande. Het team van brasserie de Corner kwam wel in actie. Via een overwinning op Van Elderen Accountants/Belastingadviseurs wilde de Corner de koppositie overnemen en daarin slaagde het team. Dat ging ook eenvoudiger dan waarop was gerekend. Binnen vijf minuten stond de Corner al met 2-0 voor. Na een 9-0 ruststand werd de eindstand uiteindelijk 17-1. Voor meer informatie zie: http://www.bbga.nl/

Laatst aangepast op donderdag, 25 februari 2016 12:24