Tuinen Mien Ruys.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Dedemsvaart, Markt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
dinsdag, 23 februari 2016 11:49

Voorjaarsloop 2016

Zondag 3 april organiseert Stichting Dedemsvaart Loopt een voorjaarsloop met de afstanden 5, 10, 15, 20 of 40 kilometer. Geschikt voor jong en oud dus. 's Ochtends vanaf 08.00 uur kan gestart worden bij grand café 't Dorp aan de Moerheimstraat. Om 17.00 uur moet iedereen weer binnen zijn. Aanmelden kan via de website – www.dedemsvaartloopt.nl – of door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deelnemers kunnen ook op de dag zelf komen en deelnemen aan één van de afstanden. Deelname kost 4 euro voor de 5,10 en 15 kilometer en 5 euro voor de 20 en 40 kilometer.