Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Kalkovens & Gashouder.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
maandag, 22 februari 2016 10:25

Boerenrockband VAN DEELE wint podiumplek op Dedemsvaart Natuurlijk

Tijdens de Podiumpek actie van Dedemsvaart Natuurlijk konden de bezoekers bepalen welke regionale talenten zij willen zien op één van de vier podia van Dedemsvaart Natuurlijk 2016. Met overweldigende meerderheid is gekozen voor de boerenrockband VAN DEELE. De band krijgt een plek in de line-up van het Rabobank hoofdpodium. De naam van de band is een verbastering van het Drentse gezegde "Volk van de deele", wat asociaal volk/tug betekent. VAN DEELE speelt energieke boerenrock met covers, bekende rocknummers met eigen teksten en volledig eigen werk. De band heeft slechts één doel, te weten "Schik maken met elkaar in elke kroeg, tent, of welke gelegenheid dan ook". FOTO: Cor Pot Fotografie

Laatst aangepast op maandag, 22 februari 2016 10:40