Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
vrijdag, 05 februari 2016 17:01

Bijzondere techniekdag

Woensdag organiseerde de Zeven Linden, school voor VMBO, MAVO, HAVO & Atheneum, een bijzonder techniekdag voor haar leerlingen. De nieuwe klimaatinstallatie werd feestelijk in gebruik genomen. De school zorgt met de aanleg van het systeem voor een gezond en verantwoord luchtklimaal voor iedereen binnen de school. In het kader van de ingebruikname werd door de firma Van Losser Installatietechniek een technische les verzorgd over de technische kant van de installatie. Ook stond er een techniektruck naast de school waar in de Alles is Techniek Experience de onderbouwklassen op een aantrekkelijke en interactieve manier kennis maakten met de vele mogelijkheden die techniek hen te bieden heeft. Tijdens de Alles is Techniek game ervoeren leerlingen bijvoorbeeld op een interactieve manier waar zij techniek allemaal tegenkomen in het dagelijks leven. Verder konden de leerlingen in de trailer andere leuke en vooral leerzame activiteiten doen op het gebied van nieuwe technieken, zoals het uitproberen van een Virtual Reality bril. Een dag met een vooruitblik op de toekomst.