Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Dedemsvaart, Markt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Tuinen Mien Ruys.
vrijdag, 29 januari 2016 20:13

Informatieve ouderavond met Gerard Nijboer

Dinsdagavond 2 februari komt Gerard Nijboer naar de Zeven Linden. Tijdens een informatieve ouderavond gaat hij ouders informeren over het programma Irun2BFit. Nijboer, die in 1980 de zilveren Olympische medaille op de marathon won, is de grondlegger van Irun2BFit. Dat is een programma waarbij er een nauwe samenwerking is tussen de vakken biologie, lichamelijke opvoeding en de mentorlessen. De rode draad van het project is hardlopen. Alle tweedejaars leerlingen krijgen tijdens een programma van acht weken te maken met Irun2BFit. Het uiteindelijke doel is deelname aan de Vrieling Hardenberg Cityrun op vrijdag 22 april. Om de leerlingen hier op een leuke manier op voor te bereiden, zullen tijdens biologie en de mentorlessen menu's met juiste voedingsstoffen voor een hardloper worden bedacht. Één van de ingrediënten moet zelf gekweekt of geoogst zijn De beste gerechten worden op school bereid en zullen worden beoordeeld door Tom Geuke van restaurant Kiewiet. Misschien dat het beste menu van de Zeven Linden mee mag doen in de landelijke finale in Zwolle. Daar zal topkok Jonnie Boer de beste inzendingen gaan beoordelen. Op de maandag-, donderdag, en vrijdagmiddag kunnen alle 2e jaars leerlingen kosteloos aan hun conditiie werken bij sportschool Sportfit. De kick-off van Irun2BFit is vrijdag 12 februari bij de Kotermeerstal.

Laatst aangepast op vrijdag, 29 januari 2016 20:35