Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, Markt
zaterdag, 23 januari 2016 10:56

Dedemsvaria bestuur: 'Hangmat hangen wordt het nieuwe paalzitten',

In de door het Dedemsvaria bestuur belegde persconferentie stond voorzitter Maikel van Marle vrijdagavond in de Kallkwieke even stil bij de aangehaalde banden met partnergemeente Bad Rothenfelde. Verder was er aandacht voor een aantal nieuwe programma onderdelen zoals o.a. de wielerronde; een wedstrijd frikandel eten en het hangmat hangen. 'Met dit onderdeel hebben wij het paalzitten van vroeger in een nieuw jasje gestoken', aldus Van Marle. Stefan Nanning werd gepresenteerd als nieuw bestuurslid. Voor komend jaar is het bestuur op zoek naar een goed doel. Afgelopen jaar was de Stichting Vecht voor Jeugd dat goede doel.  Henk Brink van genoemde stichting nam dankbaar de cheque van 400 euro in ontvangst. De feestweek is dit jaar van maandag 1 tot en met zaterdag 6 augustus. Kandidaat rozentrio's kunnen ziich nog opgeven tot 1 februari aanstaande. 

Laatst aangepast op zaterdag, 23 januari 2016 11:18