Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, Markt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Tuinen Mien Ruys.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
vrijdag, 22 januari 2016 19:06

Rabobank hoofdsponsor Dedemsvaart Natuurlijk 2016

Waar ben jij 2e Pinksterdag? Die vraag leidt naar de Kotermeerstal, waar op 16 mei de derde editie van het gratis festival Dedemsvaart Natuurlijk plaatsvindt. Het festival begon in 2014 als een bescheiden idee, maar de eerste editie werd door zeker 10.000 mensen bezocht. Een jaar later waren dat er al twaalfduizend. Dat het festival in korte tijd zou uitgroeien tot een begrip in de regio had de organisatie niet durven dromen. Organisator Arsanio Wiet zet in op meer variatie en meer belangstelling. Rabobank Vaart en Vechtstreek tekent voor het hoofdsponsorschap. De bank heeft alle vertrouwen in Arsanio Wiet en zijn team. Het programma en de nieuwe onderdelen daarin staan opnieuw garant voor succes. Voor meer informatie zie www.dedemsvaartnatuurlijk.nl 

Op de foto v.l.n.r.: André Mennega (manager Private Banking); organisator Arsanio Wiet & Bjorn Tutert (manager Klant Contact) 

Laatst aangepast op zaterdag, 23 januari 2016 10:03