Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
zaterdag, 16 januari 2016 13:41

Oplevering en afbouw Hof van Dedem

Vrijdagmiddag  15 januari werden de winkelpanden van Hof van Dedem casco opgeleverd. Supermarkt Jumbo, Hema en Kruidvat zullen binnen afzienbare tijd verhuizen naar het nieuwe complex aan de Markt. Tussen 18 januari en 12 februari vindt de afbouw plaats 'Hierdoor is er een honderdtal medewerkers van deze bedrijven aan het werk in en rond Hof van Dedem en worden er regelmatig materialen aan- en afgevoerd. Dat kan met enige overlast gepaard gaan', schrijft de gemeente in haar brief aan bewoners en ondernemers nabij Hof van Dedem. De aan- en afvoerroute loopt via de Judith van Marlelaan en de Zacharias Tijllaan. Voor meer foto's zie www.dedemsvaartinbeeld.nl

Laatst aangepast op maandag, 18 januari 2016 16:16