Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
zondag, 03 januari 2016 12:50

Alfred en Alida Ringenier Ereburgers van Kloetendonk

Zondagmorgen 3 januari gold code oranje in de Baron. Een stortbui medailles en andere onderscheidingen daalde op de vele gasten neer. De grote zaal zat vol voor het traditionele Nieuwjaarsontbijt van carnavalsvereniging de Venekloeten. Alle bestuurs- & commissieleden kregen een onderscheiding van Prins Jan IV en Jeugdprins Thom I. De medailles van de FEN (Federatie van Europese Narren) gingen naar Jeanet Koopman en Wilma Rademaker en Alfred en Alida Ringenier werden door Prins Jan IV benoemd tot Ereburgers van Kloetendonk. Ook zij kregen een onderescheiding en een fraaie proclamatie die door Prins Jan IV werd voorgelezen. 

Laatst aangepast op zondag, 03 januari 2016 13:05