Dedemsvaart, Markt
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
donderdag, 31 december 2015 13:12

Miranda Kikkert wint hoofdprijs eindejaarsactie inDedemsvaart

Uit de grote berg spaarkaarten werden op oudejaarsdag de winnaars getrokken van de eindejaarsactie van de Dedemsvaartse middenstand. De hoofdprijs werd als eerste door notaris Bert Linde getrokken. Winnares Miranda Kikkert was niet bij de trekking aanwezig, maar er werd wel direct telefonisch contact met haar gezocht zodat zij de sleutels van de Fiat 500 nog diezelfde ochtend in ontvangst kon nemen. Zij mag een jaar lang gratis autorijden (exclusief brandstof). Voor meer foto's en een filmpje zie http://www.dedemsvaartinbeeld.nl . De namen van alle winnaars zullen binnenkort o.a. te vinden zijn op de Facebookpagina van inDedemsvaart.

Laatst aangepast op donderdag, 31 december 2015 13:41