De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Tuinen Mien Ruys.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

AFGELAST Mell en Vintage Future

Zaterdag, 23 Mei 2020, 21:00
Hits : 204

 

TV-kijkers kennen Mell wellicht van haar deelname aan The Voice en van het duet dat ze daarna opnam met Douwe Bob. En insiders weten dat zij een beroemde grootvader heeft: Piet Veerman, zanger van de legendarische Volendamse groep The Cats, die je in alle lagen van de TOP-2000 aantreft. De gitarist/zangeres heeft inmiddels een volstrekt eigen plekje gevonden: bij Vintage Future van Nico Brandsen (toetsen) en Ton Dijkman (slagwerk), die als sessiemuzikanten hun sporen al ruimschoots hebben verdiend. Mell & Vintage Future werken inmiddels een kleine drie jaar samen. Na het schrijven van een berg liedjes vond de band eind vorig jaar, tijdens een geslaagde try-out tour langs muziekcafé’s, haar unieke live-vorm.

Call My Name, de eerste single, kreeg eerder al een enthousiaste ontvangst en werd veel gedraaid op de nationale radiostations, evenals de singles die volgden. Mell & Vintage Future stond al in tal van Nederlandse zalen en speelde zelfs op North Sea Jazz Festival. In mei 2019 verscheen het titelloze debuutalbum en ging de band op tour door Nederland. De grote kers op de taart: spelen op South by South-West (SXSW) in Austin, Texas. En binnenkort dus in de Dedemsvaartse Gashouder.

 

De deskundigen:

Ik ben als een blok gevallen voor Mell & Vintage Future. Die insane goeie stem van Mell is echt niet normaal. Wat een band, wat een sound, wat een stem!
(Rob Stenders)

 

De beste zangeres van Nederland. Geen twijfel mogelijk.
(Sanne Hans, Miss Montreal)

 

Mell & Vintage Future is simpelweg fantastisch. Eigenlijk hebben ze alles.
(Gerard Ekdom)

 

Wat kan dat kind zingen, wat een geweldige stem. Dat is toch niet normaal meer…

(Angela Groothuizen)

 

Staconcert

Aanvang 21:00 uur, zaal open 20:00 uur

KAARTEN

Location : Gashouder Podium (Kalkoventerrein)
Oude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart 7701 AZ