Kalkovens & Gashouder.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Dedemsvaart, Markt
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

AFGELAST T-5 Peter Tiehuis en Band

Zaterdag, 09 Mei 2020, 20:00
Hits : 191
Contact www.theaterdina.nl

Wat was het een weergaloos concert van de Peter Tiehuis Band in september 2018! Veel bezoekers gaven aan dat dit tot de beste concerten behoorde die ze ooit hadden gezien. Daar zijn wij het geheel mee eens!

Onze nationale trots Peter Tiehuis speelde met o.a. Ilse DeLange, Trijntje, Toots Thielemans, Al Jarreau, Brecker Brothers, Gino Vanelli en vele, vele anderen. En uiteraard is hij nog steeds een drijvende kracht in het Metropole Orkest. Al een paar jaar heeft Peter een eigen band T-5, die echter niet of nauwelijks in NL optreedt. Doodzonde. Recentelijk hebben ze de opnamen afgerond voor hun 1e cd en we hopen stilletjes dat wij de cd-release primeur hebben op 9 mei…

Peters band bestaat uit louter topmusici, te weten Karel Boehlee op keyboards (speelde met o.a. Toots Thielemans, Trijntje en Gino Vanelli), Theo de Jong op bas (o.a. Ilse DeLange,, Trijntje, Toots Thielemans, Kayak en Gino Vanelli), Hans van den Hurk op drums (o.a. Michael McDonald, Gloria Estefan, Chaka Khan en Joss Stone) en Martin Verdonk op percussie (o.a. met Prince, Santana, Lionel Richie en Steve Winwood).

Geloof ons, vetter dan dit wordt het in NL niet! Liefhebbers van zeer melodieuze fusion in de stijl van Larry Carlton en Pat Metheny zullen volop gaan genieten deze avond! 

Location : Theater Dina
Moerheimstraat 144
Dedemsvaart
7701CJ
Ticketprijs €20