Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, Markt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

AFGELAST Aynsley Lister

Zaterdag, 09 Mei 2020, 21:00
Hits : 210

Aynsley Lister doet blues & rock

De ware liefhebber beschouwt Aynsley Lister al geruime tijd als de beste bluesgitarist uit het Verenigd Koninkrijk, en wellicht zelfs als één van de besten ter wereld. De blues die Lister tevoorschijn haalt, komt recht uit zijn hart, met authentiek gevoel en pure passie. Of hij nu schrijft, of z’n publiek betovert met zijn geweldige liveshows, altijd en overal maakt hij duidelijk dat muziek voor een belangrijk deel zijn DNA bepaalt.

 

De begenadigde gitarist en songwriter bracht wereldwijd inmiddels al meer dan 100.000 albums aan de man. Zijn zegetocht begon definitief op z’n achttiende, toen hij in het voorprogramma verscheen van niemand minder dan zijn idool Buddy Guy. Daarna ging het snel. Een platenlabel nam hem onder z’n hoede, en bracht hem onder meer in contact met Jim Gaines, de producer van legende Stevie Ray Vaughn.

In 2014 werd Lister verkozen tot ‘Best Songwriter’ door het comité van de British Blues Awards en een jaar later viel de titel ‘Guitarist of the Year’ hem ten deel. Kortom, Aynsley Lister weet als weinig anderen hoe hij z’n snaren en jouw hart moet beroeren. In mei 2020 verwelkomen wij hem voor de derde keer op het podium in de Gashouder. Je hebt hem nog nooit zien spelen? Wees er dan snel bij, want de bezoekers van zijn eerste twee concerten staan te popelen om er ditmaal opnieuw bij te zijn…

Aanvang (STA-CONCERT) 21.00 uur zaal open 20.00 uur

ZIE VOORSTELLING

Location : Gashouder Podium (Kalkoventerrein)
Oude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart 7701 AZ