Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

AFGELAST Emil Ernebro

Zaterdag, 18 April 2020, 20:00
Hits : 162
Contact www.theaterdina.nl

In een bijna uitverkocht huis liet Emil in april 2018 ons zien wat hij in huis heeft. Er zijn op deze aardbol maar heel weinig fingerstylers die je het ‘Tommy gevoel’ kunnen geven. Een uitzondering daarop is de 32-jarige Zweed Emil Ernebro.

Emil begon op zijn 9e al met gitaar spelen. Weliswaar is hij begonnen op een nylon string gitaar, doch al snel koos hij voor de elektrische gitaar. En dat is nog steeds te horen in zijn spel. Op de dag dat hij Tommy Emmanuel voor het eerst hoorde, is zijn leven veranderd. Emil was zó onder de indruk van zijn spel, dat hij zich daarna alleen nog heeft gefocust op fingerstyle. Tijdens deze ontdekkingstocht stuitte hij ook op andere gitaristen als Jerry Reed, Chet Atkins, Merle Travis, Doyle Dykes, Richard Smith en Jim Nichols.

Na de high school in Zweden te hebben afgemaakt, is hij naar de USA verhuisd om muziek te studeren aan het fameuze Musicians Institute te Hollywood. Hij heeft daar les gehad van gitaristen van wereldformaat als David Oakes, Carl Verheyen, Chas Grasamke, Jimmy Wyble, Jamie Findlay, Al Bonhomme en Allen Hinds.

In 2007 kreeg Emil op het Musicians Institute de titel ‘Outstanding Player’ en hij heeft zich daarna toegelegd op het arrangeren van songs. En dat arrangeren heeft Emil tot grote kunst verheven. De schitterende manier waarop hij songs arrangeert, maken het tot een groot genot om naar hem te luisteren en te kijken.

Dus, als je echt weer eens ouderwets wilt genieten van schitterend én emotioneel geladen gitaarspel dan is Theater Dina op 18 april ‘the place to be’!

Location : Theater Dina
Moerheimstraat 144
Dedemsvaart
7701CJ
Ticketprijs €17,50