Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Internationale Grasbaanraces Balkbrug

Maandag, 13 April 2020, 13:00
Hits : 32
Contact www.macvandedem.nl

De Internationale Jacobs Groep Grasbaanraces in Balkbrug wordt ook in het seizoen 2020 op tweede paasdag georganiseerd. Maandag 13 april wordt dit evenement al voor de 67e keer verreden. Aan de start natuurlijk internationale toppers in de Specials en Zijspannen. Daarnaast zijn de 125cc Specials nieuw op het programma.

De organisatie MAC van Dedem is achter de schermen al druk aan het werk met de voorbereidingen op de Internationale Jacobs Groep Grasbaanraces 2020. Midden januari werd de baansportkalender voor het seizoen 2020 gepresenteerd. Het evenement op het grasbaanterrein aan de Molenweg in Balkbrug staat als eerste op het programma. Ondanks het sterke internationale deelnemersveld ging de overwinning naar de Nederlander Romano Hummel. MAC van Dedem clubrijder Dave Meijerink werd tweede.

Voor de 2020-editie gaat de MAC van Dedem er alles aan doen om traditiegetrouw een sterk deelnemersveld naar Balkbrug te krijgen. In de komende periode zal de organisatie de rijders bekend gaan maken. Naast de Special-klasse komen ook de internationale Zijspannen naar Balkbrug. Nieuw op het programma zijn de 125cc Specials, die een kampioenswedstrijd gaan rijden in Balkbrug. Het betreft een klasse voor jonge talenten tot 16 jaar. Niek Meijerink uit De Krim is als clubrijder de lokale favoriet in deze klasse. Daarnaast zal er gereden in de NK 500cc en NK 250cc shorttrack. Ook de Power Girls Nationalen komen in actie met daarbij clubrijdster Harriët Zwiers. Het evenement wordt aangevuld met live muziek en meer vertier rondom het circuit. De Internationale Jacobs Groep Grasbaanraces op tweede paasdag in Balkbrug zijn daarom voor jong en oud een aanrader om te bezoeken.

Meer informatie op Facebook Internationale grasbaanraces 2e paasdag Balkbrug

Location : (Grasbaan-)terrein
Molenweg
Balkbrug