Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Tuinen Mien Ruys.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Rozawood Guitars Day

Zondag, 01 Maart 2020, 11:00 - 17:00
Hits : 134
Contact www.theaterdina.nl

Op zondag 1 maart organiseren TFOA en Rozawood Guitars de ‘’Rozawood Guitars Day’’ bij The Fellowship of Acoustics.Ontmoet Roman Zajicek, meester luthier en hoofd van Rozawood, en stel hem al je gitaar-gerelateerde vragen. Ook zal Roman een masterclass verzorgen.

Tijdens de Masterclass zal Roman uitleggen hoe de snaren zorgen dat de top van de gitaar vibreert en daarmee verschillende tonale frequenties produceert. Hij zal dit demonstreren door middel van een computer-animatie die gemaakt is door een van zijn gitaren in te scannen, hier zullen de vibraties van de top te zien zijn. Al dit onderzoek is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met het Musical Acoustic Research Center van de Academy of Performing Arts in Praag.

Veel Europese spelers en gitaarverkopers beschouwen Roman als een van de beste gitaarmakers wereldwijd. Zijn instrumenten staan bekend om hun indrukwekkende toon en volmaakte afwerking. Roman, ingenieur van beroep maakt het allerliefst muziek. Zijn zoektocht naar de schoonheid van akoestische toon bracht hem ertoe om zelf instrumenten te bouwen.

Roman bouwde zijn eerste instrument in 1979. Met elke gitaar die hij bouwde, groeide zijn reputatie onder liefhebbers van high-end instrumenten. Roman’s kennis van traditionele vioolbouw gecombineerd met zijn technisch inzicht en ervaring als gitaarmaker heeft hem tot een van de beste gitaarbouwers van Europa gemaakt. Door de jaren heen hebben zijn unieke bouwmethoden geresulteerd in een breed scala aan fijne, hoogwaardige akoestische instrumenten van de beste kwaliteit en indrukwekkend akoestisch geluid.

'' ... I still believe in the dutiful craftmanship and real traditional hand-made luthier's way of guitar building ...''
- Zoman Zajicek

The Fellowship of Acoustics is zondag 1 maart ook open van 11:00 tot 17:00. Kom gerust binnen of sluit aan bij het event. Toegang is gratis!

De Masterclass van Roman zal op twee tijdstippen worden gegeven: om 11:00 en 15:00.

Location : Theater Dina
Moerheimstraat 144
Dedemsvaart
7701CJ
Gratis toegang