De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Tuinen Mien Ruys.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Uitnodiging Inspiratie & Netwerk avond PSD

Dinsdag, 18 Februari 2020, 20:00
Hits : 80
Contact Via Facebook PSD

PSD slaat vanaf 2020 een nieuwe weg in
Promotie Stichting Dedemsvaart (PSD) heeft als doel Dedemsvaart in al haar facetten te promoten. De afgelopen jaren zijn wij bezig geweest dit doel samen met het nieuwe bestuur opnieuw vorm te geven. Zodoende hebben wij ons enkele jaren wat meer op de achtergrond gehouden. Nu is het tijd heel Dedemsvaart op te hoogte te brengen van ons nieuwe beleid.

Win €500,- voor jouw stichting of vereniging!
Naast de promotie van Dedemsvaart heeft de PSD nog een ander belangrijk speerpunt. Het bevorderen van de samenwerking tussen de verschillende organisaties en verenigingen. Dit begint met elkaar leren kennen. Graag dagen wij u zodoende uit uw plannen voor 2020 te promoten door middel van een korte pitch van maximaal 2 minuten tijdens de netwerk- & inspiratieavond. Een onafhankelijke jury zal tijdens deze avond alle plannen en/of ideeën beoordelen. Wie weet wint uw stichting of vereniging de award van beste stichting of vereniging van het jaar 2020 en gaat u naar huis met de hoofdprijs van €500,-. Daarnaast zal er ook een aanmoedigingsprijs van €150,- en €75,- uitgereikt worden aan de respectievelijke nummer 2 en 3.

Na afloop een hapje, drankje en muziek
Tot slot willen wij u uitnodigen om na de uitreiking van de prijzen gezellig met ons een hapje en drankje te nuttigen waarbij we met u in gesprek gaan over uw wensen en behoeften betreffende de activiteiten en evenementen in Dedemsvaart en de gemeente Hardenberg. Ook willen we hier graag insteken op mogelijk nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Het programma is als volgt:
- 19:30 Inloop & Introductie PSD
- 20:00 Presentatie nieuw beleid PSD
- 20:15 Pitches ingeschreven verenigingen & stichtingen
- +- 21:30 Borrel & Netwerken

 

 

 

Location : MFC De Baron
Julianastraat 54
Dedemsvaart
7701 GM
Meld je aan voor 12 februari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef in je mail aan:
1. Met hoeveel komen jullie (max 3)
2. Doen jullie mee met de pitch
3. Een korte toelichting van jullie doel (max 1 A4tje)