De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, Markt
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Bert Meulendijk Kemper Profiler Workshop!

Zondag, 01 December 2019, 14:00
Hits : 134
Contact www.theaterdina.nl
BertMeulendijk.jpg " />

Op 1 december zal Bert Meulendijk in  Theater Dina een workshop geven omtrent de Kemper Profiler; de hypermoderne versterker die de gitaarwereld op zijn kop heeft gezet! 

De Kemper Profiler staat erom bekend dat ze alle mogelijke gitaargeluiden tevoorschijn kan toveren zonder het gedoe van grote versterkers, kasten of pedalboards. In tegendeel! De Kemper Profiler zit verpakt in een stijlvol, digitaal, pakket ter grote van een kleine koffer. De Profiler werkt met zogeheten 'Profiles', profielen waar een bepaald geluid aan vastzit, bijvoorbeeld een imitatie van een prachtige vintage-versterker of juist een gloednieuw geluid dat nergens anders mee verkregen kan worden. 

Bert Meulendijk wordt alom geprezen voor zijn gebruik van de Kemper Profiler, evenals het maken van uitstekende 'Profiles'. Onder de naam Bert Meulendijk Profiles verkoopt hij wereldwijd de gitaargeluiden die hij in elkaar zet, vrijwel elke gebruiker van de Kemper Profiler heeft dan ook de profielen van Bert ingeladen. 

Tijdens de workshop zal Bert alle ins- en outs van de Kemper Profiler bespreken en uiteraard laten horen hoe deze klinken, bijzonder is dat Bert nooit dergelijke workshops geeft. Naderhand zal er nog tijd zijn om de verschillende Kemper modellen te bekijken, waaronder de nieuwe 'Stage'! Uiteraard zullen er ruim voldoende Kemper's op voorraad zijn! 

 

 

Location : Theater Dina
Moerheimstraat 144
Dedemsvaart
7701CJ
Ticketprijs €15,00