Kalkovens & Gashouder.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, Markt
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Joe Robinson Concert met band

Donderdag, 24 Oktober 2019, 20:00 - 22:15
Hits : 92
Contact www.theaterdina.nl
JoeRobinsonC.jpg " />

De uit Australië afkomstige topgitarist Joe Robinson heeft bereikt waar maar weinig muzikanten van kunnen dromen. Robinson wordt beschouwd als uniek getalenteerd en virtuoos gitarist/singer-songwriter. Hij balanceert tussen de instrumentale muziek, die hem in de spotlight zette. In het spoor van zijn grote voorbeelden Tommy Emmanuel en Chet Atkins maar opvallend is ook zijn ontwikkeling naar een unieke fusie van rock, blues, jazz en R&B, in een geheel eigen stijl. Vaag herrinert hij daarbij aan Eric Clapton en John Mayer en zijn fenomenale gitaarspel ondersteund vaak zijn prachtige stemgeluid. Het is dan ook niet zo gek dat hem een grote toekomst voorspeld wordt.

Joe tourde afgelopen jaren door Noord-Amerika, China, Japan, Europa en Australië waar hij speelde op festivals en in clubs, zowel solo als samen met o.a. Tommy Emmanuel en met Robben Ford in de band Guitar Army. Met zijn virtuositeit op zowel elektrische als akoestische gitaar, bemachtigde Joe een felbegeerde #1 plek in Australian Guitar Magazine’s Top 50 van beste gitaristen.

De hele Europese tournee speelt Joe solo, maar deze avond wordt hij vergezeld door Martin Verdonk op percussie en Daniel van der Molen op bas. Een unieke avond dus! 

 


 

 

Location : Theater Dina
Moerheimstraat 144
Dedemsvaart
7701CJ
Ticketprijs €20,00