Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Dedemsvaart, Markt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Jong&Oud Festival

Woensdag, 02 Oktober 2019, 14:00 - 17:00
Hits : 112
oudjongfestival.jpg " />

Op woensdagmiddag 2 oktober organiseert de werkgroep “ Jong & oud verbinden” in Dedemsvaart, in het kader van de Week van de Ontmoeting, het “Jong & Oud Festival” op het Kalkoventerrein. De Historische Vereniging Avereest en Gashouder Dedemsvaart zijn partners in de organisatie van het festival. Deze middag zijn jongeren samen met bijvoorbeeld hun opa, oma of oudere kennis, buurman of buurvrouw van harte welkom. Ook als je alleen wilt komen nodigen we je graag uit om erbij te zijn!

Tijdens de activiteitenmiddag komen de volgende activiteiten aan bod: modeshow voor én door jongeren en ouderen, Pub quiz, workshop social media in relatie tot de media van vroeger, demonstraties in de smederij en de timmerwerkplaats, dansen op muziek van toen en nu en er kan worden gevaren op de trekschuit. Kortom volop gezelligheid, waarbij jong en oud veel van elkaar kan leren, maar vooral een gezellige middag samen kunnen beleven met volop gespreksstof. 

Location : Streekmuseum "De kalkovens"
Oude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart
7701
Toegang is gratis. Graag wel even van te voren aanmelden bij Bibliotheek Dedemsvaart, via telefoonnummer 0523-
613926 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (onder vermelding van naam,leeftijd en telefoonnummer).
U kunt uiteraard ook even langskomen tijdens de openingstijden van de
bibliotheek in de Baron.