Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Tuinen Mien Ruys.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

UITVERKOCHT Pete Thorn: Small Rig, Huge Tones!

Zaterdag, 21 September 2019, 15:00
Hits : 105
Contact www.theaterdina.nl
PeteThorne.jpg " />

Pete Thorn bouwt zijn masterclass "Opname en productie voor de moderne gitarist" voort die hij op Guitar Summit 2018 deed met het nieuwe thema "Small Rig, HUGE Tones" van dit jaar.

Met de release van de signature Suhr PT15 IR, 's werelds eerste meerkanaals buizenversterker met ingebouwde reactive load en impulsrespons, is het nu gemakkelijker dan ooit om buizen van wereldklasse te produceren en op te nemen met buis-gegenereerde gitaartonen, met minimale gear!

Voeg aan deze krachtige buis-powerhouse de Line 6 HX FX toe, een ongelooflijk veelzijdige, krachtige en toch uiterst compacte FX-processor, en "The sky is the limit" wat betreft inspiratie en tooncreatie.

In zijn kliniek zal Pete een volledig nummer tracken met de PT15 IR en HX FX voor alle tonen, waarbij hij onderweg zijn muzikale en tonale keuzes detailleert.

Location : Theater Dina
Moerheimstraat 144
Dedemsvaart
7701CJ
De toegang is volledig gratis, maar het reserveren van uw plaats is verplicht (en geadviseerd!), aangezien slechts 120 plaatsen beschikbaar zijn!