Dedemsvaart, Markt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Tuinen Mien Ruys.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Vaste plantendag Tuinen Mien Ruys

Zondag, 15 September 2019, 12:00 - 17:00
Hits : 55
bloemenbij.jpg " />

Dit jaar wordt er in de Tuinen Mien Ruys extra aandacht besteed aan bijen en vlinders. Zo zijn er nieuwe borders aangelegd die aantrekkelijk zijn voor bijen en vlinders, bij de plantenverkoop wordt er speciaal aandacht besteed aan planten voor uw eigen tuin en is er een groot insecten hotel. De jaarlijkse vaste plantendag zal dit jaar speciaal in het teken staan om een tuin aantrekkelijk te maken voor bijen, vlinders en andere insecten.

Op zondag 15 september zal Marijke Akerboom aanwezig zijn en een lezing verzorgen. Marijke Akerboom is een groot natuurliefhebber en de lezing zal gaan over het belang van bijen en vlinders, u krijgt informatie over hun leefwijze en wat je kunt doen in je tuin voor bijen en vlinders. Marijke Akerboom weet welke planten goed zijn voor bepaalde soorten bijen en vlinders en zij verkoopt deze planten ook deze dag. Het programma van deze dag : 12.00 uur Tuinen open, 14.00 uur Lezing Marijke Akerboom in de Boerenschuur, 15.00 uur pauze, 15.15 uur rondleiding door de Tuinen door Conny den Hollander Deze dag krijgt u bij de plantenverkoop 15% korting

Location : Tuinen Mien Ruys
Moerheimstraat 84
Dedemsvaart
Overijssel
7701CG
Nederland
Entree Tuinen €9,-| kinderen €4,- Voor meer informatie : www.tuinenmienruys.nl