Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Tuinen Mien Ruys.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, Markt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Grote Rommel/vrijmarkt aan de Hoofdvaart

Zaterdag, 21 September 2019, 08:00 - 13:00
Hits : 206
Marktkraam.png " />

Buurtvereniging Hoofdvaart-West uit Dedemsvaart, organiseert op 15 juni aanstaande weer de gebruikelijke rommel / vrijmarkt. Al jaren lang is dit een vast onderdeel als één van de activiteiten van de actieve buurtvereniging. Als eerste zijn alle 420 adressen binnen de buurt uitgenodigd om deel te nemen aan de markt, of deze te bezoeken. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen leden of niet leden. De rommel en vrijmarkt is dit de ideale mogelijkheid om de overtollige spullen aan de man te brengen. De vrijmarkt van de Dedemsvaartse buurtvereniging blijkt al vele jaren een echte trekker voor handelaren, particuliere verkopers, maar ook hobbyisten welke hun hobbywaar laten zien en willen verkopen. Voor een ieder zijn er gratis plekken beschikbaar.

De markt wordt aan de Hoofdvaart georganiseerd, tussen Steenbergerwijk en Ommerkanaal. De combinatie van particuliere verkopers en handelaren maakt de markt aantrekkelijk voor de bezoeker. De organisatie verzorgt een verkooppunt voor een lekker bakje koffie, of iets lekkers om te eten. Van 8:00 uur tot 13:00 uur is de markt te bezoeken. Deelnemers kunnen vanaf 6:30 uur op aanwijzingen van de markt-meesters hun plek innemen en opbouwen.

 


 

Location : Hoofdvaart-West
Dedemsvaart
Opgave is mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ook verdere info is hier te verkrijgen.