Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

'Onder Invloed’ door Theatergroep Playback

Woensdag, 12 Juni 2019, 19:30 - 21:00
Hits : 161
Contact www.kultuurkoepelvechtdal.nl
logocultuurkoepelvechtdal.jpg " />

Op woensdagavond 12 juni speelt Theatergroep Playback in opdracht van de Gemeente Hardenberg en Cultuurkoepel Vechtdal de interactieve oudervoorstelling ‘Onder Invloed’ in Gashouder Podium te Dedemsvaart. De voorstelling is voor iedere ouder van een tiener uit de gemeente Hardenberg gratis toegankelijk.

 

Het acteursteam van Theatergroep Playback houdt ouders op een luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en humoristische scènes aan de keukentafel. Artistiek leider Kim Zonneveld: “Ouders raken in een spagaat door de NIX18 afspraak: kinderen mogen officieel niet drinken maar ondertussen wordt er ‘overal gedronken’. En door alleen maar te verbieden is een open gesprek onmogelijk. Wij helpen ouders met communiceren, bijvoorbeeld door afspraken te maken of vanuit de beweegredenen van hun kind tot een creatieve oplossing te komen.”

 

Location : Gashouder Podium (Kalkoventerrein)
Oude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart 7701 AZ
‘Onder invloed’ bijwonen?
Gemeente Hardenberg en Cultuurkoepel Vechtdal bieden in samenwerking met Theatergroep PlayBack de ouderavond ‘Onder Invloed’ gratis aan alle ouders van jongeren tussen de 12 en 17 jaar uit de gemeente Hardenberg aan. Op woensdag 12 juni bent u van harte welkom in Gashouder Podium, Langewijk 162 te Dedemsvaart. De avond begint om 19.30 uur tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur).
Vriendelijk verzoek om u per mail aan te melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘Oudervoorstelling Onder Invloed’. Geef in de mail aan met hoeveel personen u komt, op welke school en in welk jaar uw zoon/dochter zit. Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden.
Tot en met zondag 2 juni a.s. hebben ouders van tweedejaars leerlingen voorrang op plaatsen voor deze voorstelling. Vanaf maandag 3 juni worden alle aanmeldingen van ouders met kinderen op het voortgezet onderwijs in de gemeente Hardenberg geaccepteerd.