Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Pieter Vermeulen's Cooder Connection in Concert

Zondag, 24 Maart 2019, 15:00
Hits : 84
Contact www.theaterdina.nl
PieterVermeulen.jpg " />

The Cooder Connection is ontstaan uit pure liefde voor de muziek van Ry Cooder.  Meestergitarist Pieter Vermeulen uit Heerlen Zuid Limburg is frontman van de band.

Weinig muzikanten kunnen de muziek van Cooder aan. Smaak en gevoel voor muzikale intentie is nodig om deze muziek integer te spelen. Samen met Ron Bormans op zang, Angelo Bombrini op accordeon, Geert Roelofs op drums en zijn basspelende broer Simon speelt The Cooder Connection de muziek doorleefd en intens. In deze samenstelling komen de ware Cooderfreaks bij elkaar. Waarbij Bormans de bekende Rootsmusician Lowell George van de legendarische band Little Feat doet herleven.

Dit levert een aparte muzikale kruisbestuiving op die niet gemist mag worden. De tot nu toe gespeelde concerten in deze toer waren uitverkocht dus reserveer op tijd!

Location : Theater Dina
Moerheimstraat 144
Dedemsvaart
7701CJ
Open 14.30 uur, aanvang 15.00 uur. Een bijzonder concert waarbij de muziek van Ry Cooder in het middelpunt staat. Entree € 15,00