Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Concert Peter Tiehuis Band

Zaterdag, 29 September 2018, 20:00
Hits : 94
Contact www.theaterdina.nl
petertiehuis.jpg " />

Als je aan elektrische gitaren denkt, dan kun je eigenlijk niet om onze nationale trots Peter Tiehuis heen. Peter speelde met o.a. Ilse DeLange, Trijntje, Toots Thielemans, Al Jarreau, Brecker Brothers, Gino Vanelli en vele, vele anderen. Uiteraard is hij al jaren de beroemde gitarist en een drijvende kracht van het Metropole Orkest.

Peters band bestaat uit louter topmusici, te weten Karel Boehlee op keyboards (speelde met o.a. Toots Thielemans, Trijntje en Gino Vanelli), Theo de Jong op bass (o.a. Ilse DeLange,, Trijntje, Toots Thielemans, Kayak en Gino Vanelli) en Jasper van Hulten op drums (o.a. Wouter Hamel en Gino Vanelli). Speciaal voor deze editie ook Martin Verdonk (percussion). Martin speelde o.a. met Prince, Santana, Lionel Richie en Steve Winwood. 

Liefhebbers van zeer melodieuze fusion in de stijl van Larry Carlton en Pat Metheny zullen volop gaan genieten deze avond! We zien jullie graag daar en het belooft een prachtig concert te worden!

Location : Theater Dina
Moerheimstraat 144
Dedemsvaart
7701CJ
Entree € 20,00