Kalkovens & Gashouder
Tuinen Mien Ruys
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, Markt
De tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Aanleg weg naast de gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat te Dedemsvaart.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Dedemsvaria Feestweek: agrarische dag en braderie

Donderdag, 02 Augustus 2018, 13:00
Hits : 113
DedemsvariaLogo.jpg " />

Belangrijke programma onderdelen zijn de waterspelen met o.a. het spijkerbroek hangen, de braderie, de kermis, het spuitvoetbal, de autorodeo en de kinderdag. Door de jaren heen – dit jaar wordt de Dedemsvaria voor de 47e keer georganiseerd – is het activiteitenaanbod onveranderd gevarieerd.

Deze donderdag:

Altijd al eens op de meest moderne en grootste tractor willen zitten of willen ervaren hoe de trekker van opa zat. Tijdens de agrarische dag van de Dedemsvaria kan dat allemaal. Geniet tijdens de donderdag van alle moderne en historische agrarische voertuigen, maar zie ook hoe onze grootouders oude ambachten uitvoeren.  

De agrarische dag is dan ook een feest voor alle agrariers uit de omgeving, zij maken er gezamelijk een feestelijke dag van. Ze laten jou als bezoeker ook graag voor die dag een echte agrariër voelen en het boerenleven ervaren.

 
   
Location : Centrum Dedemsvaart
Dedemsvaart
Voor actuele informatie en tijden zie www.dedemsvaria.nl