Tuinen Mien Ruys
De tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Kalkovens & Gashouder
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Activiteitendag Highland Games

Zaterdag, 22 Juli 2017, 10:00 - 16:00
Hits : 138
Contact Ruben Drost Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Highlandgames.jpg " />

De Kotermeerstal is het decor voor het Dedemvaarts Highland Games-spektakel. De spelen bestaan uit traditionele atletische wedstrijdonderdelen, zoals touwtrekken, boomstam gooien, kogelstoten en boogschieten. Zowel kinderen met ouders als jongeren kunnen het deze dag tegen elkaar opnemen.

 

Naast het wedstrijdprogramma is er voor jong en oud van alles te doen en beleven. Zo is er een springkussen voor de kleintjes, horeca met eten en drinken en wordt de muziek verzorgd door dj’s en singer-songwriters.

 

Kinderen en ouders
In de ochtend kunnen kinderen samen met hun vader of moeder het tegen elkaar opnemen. Er wordt tegen elkaar gestreden in duo’s. Ook kunnen kinderen zich samen met een vriendje of een vriendinnetje opgeven. Deelname aan de Highland Games mag vanaf groep 5 van de basisschool, maar ook voor jongere kinderen is er van alles te beleven zoals een springkussen en schminken. Deelnemers kunnen zich om 10.00 uur melden, om 10.30 uur starten de Highland Games. Rond 12:15 uur is de prijsuitreiking van het ochtendprogramma.

 

Jongeren en volwassen
In de middag gaan jongeren en volwassen de strijd met elkaar aan. Er wordt gestreden in duo’s, dus geef je snel samen op! Aanmelden kan om 13:00 uur, de wedstrijden beginnen om 13.30 uur. Wie er gaat winnen, weten we rond 15.45 uur. Het belooft een waar spektakel te worden!

 

 

 

 

 

 

Location : Recreatieplas Kotermeer
Oostwijk
Dedemsvaart
Opgeven en meer info
Deelname is gratis en op eigen risico. Opgeven is verplicht en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Highland Games worden georganiseerd door het jongerenwerk van De Stuw samen met een enthousiaste groep vrijwilligers. Kijk voor meer info op facebook.com/stuwwest.